vrijdag 24 oktober 2014

Groen Florijnrode, Green Florinrode in het Nederlands

Actuele geschiedenis van Groen Florijnrode

Groen Florijnrode (betekent: groen geoogst geld)

Groen Florijrode is een mondiaal Drents e-onderwijs instituut, opgericht door de Nederlands architect Mijnske Sival ( architect in de betekenis van iemand met een idee en de wilskracht om dat idee om te zetten in daden)

Op Groen Florijnrode gaat de meeste aandacht uit naar creativiteit, communicatie, culturen en een open blik op de wereld. Het achterliggende doel hiervan is om nog onbekende capaciteiten van jou, de lerende ondernemer, te ontdekken.

Groen Florijnrode richt zich op ontwerpende en lerende ondernemende mensen vanaf eenentwintig jaar. Groen Florijnrode biedt een top actueel programma, vanaf het begin in dialoog met jou vormgegeven als maatpak en/ of partydress. Jouw studiejaar programma gaat dan over specifieke ontwerpvaardigehden en andere kwartiermakende, niet machine gerichte uitdagingen.

Een breed scala aan werkende docenten op allerlei creatieve gebieden (media, architectuur en communicatie) zullen onder andere hun LinkdIn connecties met je gaan delen, zodra je lerende bij Groen Florijnrode wordt.

In het voorjaar van 2015 zal de inschrijving voor de eerste veertig en best gemotiveerde toekomstige groene ontwerpende ondernemers starten.

Netwerkwortels in verschillende lokale samenlevingen.
Verschillende sstudioplekken in Assen, Beilen, Ommen en Hoogeveen zullen in gebruik worden genomen als ontmoetingsplek en handelsruimte. Naast het aanbieden van interactief en inspirerend onderwijs, gaat Groen Florijnrode ook festivals organiseren. Te denken valt aan stadspoort festivals, openlucht concerten en tijdelijke dichters paviljoen festivals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten